Koopman bedrijfswagens is geopend Corona-update 15 december

Verkoop uitsluitend voor zakelijke klanten, zzp en mkb. Werkplaats op afspraak.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0226-760082 of per app op 06-22603365

Melding sluiten

Volkswagen Caddy

 • Enkel cabine
 • Hoogte laadruimte: 124 - 126 cm
 • Breedte laadruimte: 155 cm
 • Lengte laadruimte: 178 - 225 cm
Bekijk afmetingen

Volkswagen Transporter

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 141 cm
 • Breedte laadruimte: 169 cm
 • Lengte laadruimte: 155 - 297 cm
Bekijk afmetingen

Volkswagen Crafter

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 160 - 219 cm
 • Breedte laadruimte: 152 - 178 cm
 • Lengte laadruimte: 258 - 470 cm
Bekijk afmetingen

Bent u enthousiast geworden?

Bekijk dan ons complete aanbod aan bedrijfswagens. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert. Hij helpt u graag verder als u meer wilt weten over ons aanbod.

Bent u enthousiast geworden?

Vragen?

Neem contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert.

Call to action teamlid

Meer informatie over de Volkswagen afmetingen

Met ruim 70 jaar ervaring in de auto- en bedrijfswagenbranche is Volkswagen expert in het ontwerpen en produceren van veilige, comfortabele bedrijfswagens. We hebben drie verschillende Volkswagen afmetingen uitgelicht. Dit zijn de bedrijfswagen afmetingen van de:

Klik op de links hierboven het type aan en bekijk vervolgens de afmetingen van de laadruimte, de wielbasis, de lengte van de auto en de lengte van de achteroverbouw.

VW Caddy afmetingen

De Volkswagen Caddy is de meest compacte bedrijfswagen in dit rijtje met Volkswagen afmetingen. Er is ruimte voor twee personen en daarachter bevindt zich een verrassend ruime laadruimte met een capaciteit van ongeveer 4 kuub. De laadruimte van de Caddy is 178 – 225 cm lang, 155 cm hoog en 124 – 126 cm hoog. Er zijn twee uitvoeringen: de standaard L1/H1-uitvoering en de verlengde Maxi-uitvoering, allebei voorzien van voorwielaandrijving.

Klik hier voor de volledige bedrijfswagen afmetingen van de Volkswagen Caddy.

VW Transporter afmetingen

Na de Volkswagen Caddy volgt de Volkswagen Transporter. Met een laadruimte van 155 – 297 cm lang, 169 cm breed en 141 cm hoog is de Transporter in ieder opzicht groter dan de compacte Caddy. De VW Transporter T5 en T6 zijn zowel leverbaar als enkel cabine en dubbel cabine. Beide uitvoeringen zijn voorzien van voorwielaandrijving.

Klik hier voor de volledige bedrijfswagen afmetingen van de Volkswagen Transporter.

VW Crafter afmetingen

Voor de grootste bedrijfswagen in dit rijtje komt u uit op de Volkswagen Crafter. De laadruimte van de Crafter is maar liefst 258 – 470 cm lang, 152 – 178 cm breed en 160 – 219 cm hoog. Deze ruime bedrijfswagen is verkrijgbaar met voor- en achterwielaandrijving.

We hebben de bedrijfswagen afmetingen van de Crafter opgedeeld per bouwjaar. Zo kunt u de afmetingen bekijken van de Crafters van bouwjaar 2006 tot 2017 en de uitvoeringen van bouwjaar 2017 tot heden.

Klik hier voor de volledige bedrijfswagen afmetingen van de Volkswagen Crafter.

Geschiedenis van Volkswagen

Volkswagen is in 1937 opgericht in Berlijn. In 1950 werd de eerste bedrijfswagen van Volkswagen geproduceerd: de Volkswagen Transporter. Het ontwerp van deze bestelbus is geïnspireerd op een ruwe schets van Ben Pon, een Nederlandse auto-importeur die voor zaken bij Volkswagen op bezoek was in Duitsland. De meest bekende personenauto van Volkswagen is de opvallende en tijdloze VW Kever.

Zelf de Volkswagen afmetingen ervaren?

Maak een afspraak voor een gratis proefrit in de verschillende Volkswagen bedrijfswagens, zodat u zelf de verschillen in afmetingen kunt ervaren. Heeft u een bedrijfswagen die u wilt inruilen? Laat het onze verkoop- en lease specialisten weten. Dan stellen we een vrijblijvend inruilvoorstel op maat voor u op.

We staan zes dagen per week voor u klaar, ook op zaterdag. U vindt ons in het Noord-Hollandse Opmeer, vlakbij afslag Wognum op de A7 – goed bereikbaar vanuit Amsterdam. We hebben voor de deur voldoende gratis parkeerruimte.

Direct een afspraak maken? Klik dan hier.