Koopman bedrijfswagens is geopend Corona-update 15 december

Verkoop uitsluitend voor zakelijke klanten, zzp en mkb. Werkplaats op afspraak.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0226-760082 of per app op 06-22603365

Melding sluiten

Renault Kangoo

 • Enkel cabine
 • Hoogte laadruimte: 125 cm
 • Breedte laadruimte: 146 cm
 • Lengte laadruimte: 136 - 213 cm
Bekijk afmetingen

Renault Trafic

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 139 cm
 • Breedte laadruimte: 166 cm
 • Lengte laadruimte: 195 - 293 cm
Bekijk afmetingen

Renault Master

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 170 - 214 cm
 • Breedte laadruimte: 176 cm
 • Lengte laadruimte: 258 - 373 cm
Bekijk afmetingen

Bent u enthousiast geworden?

Bekijk dan ons complete aanbod aan bedrijfswagens. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert. Hij helpt u graag verder als u meer wilt weten over ons aanbod.

Bent u enthousiast geworden?

Vragen?

Neem contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert.

Call to action teamlid

Hoe bekijk ik de Renault afmetingen?

De huidige pagina waar u zich op bevindt is de overzichtspagina van Renault. Hier maakt u een keuze voor het type bestelbus waarvan u de afmetingen wilt opzoeken. Als u een keuze heeft gemaakt, bijvoorbeeld voor de Renault Kangoo, vindt u op die pagina een overzicht van alle afmetingen. We hebben hier de afmetingen van de laadruimte (lengte x breedte x hoogte), de wielbasis, de volledige lengte van de auto en de achteroverbouw in verwerkt.

Als u twijfelt over de manier waarop u deze data kunt aflezen, kunt u de illustratie raadplegen die bij de afmetingen staat. Hierop staat aangegeven hoe de Renault afmetingen precies gemeten worden en wat er bedoeld wordt met de termen die we gebruiken.

De juiste lengte en hoogte

Er zijn tal van mogelijkheden binnen het bedrijfswagen aanbod van Renault. Allereerst worden de verschillende Renaults onderverdeeld per type, zoals de Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master. Daarna heeft u de keuze tussen de uitvoering: kiest u liever voor een bedrijfswagen met enkel cabine of een dubbel cabine? Vervolgens zit er ook een verschil in de mogelijkheden voor de L/H-verhoudingen van de bestelbus.

Bij L/H-verhoudingen gaat het om de Lengte en Hoogte van de bestelbus. Als we de Renault Master als voorbeeld nemen is de L1/H1 de standaarduitvoering. De L1/H2 van de Master is net zo lang, maar net 20 centimeter hoger. De L2/H2 is daarentegen juist extra lang én extra hoog. De Renault Master is zelfs verkrijgbaar in een L3/H3-uitvoering, de grootste variant van de Master. De volledige bedrijfswagen is in dit geval ruim één meter langer dan het standaardmodel en de laadruimte is bijna een halve meter hoger.

Tip! Vooral als u zich online op bedrijfswagens aan het oriënteren bent is het des te belangrijker om goed naar de L/H-verhouding te kijken. In concrete cijfers kan dit relatief grote verschillen opleveren. Wij verwerken de juiste L/H-verhouding daarom altijd in de titels van onze bedrijfswagens, mits hier verschillende opties in mogelijk zijn. Zo voorkomen we de tegenvaller dat de laadruimte in de praktijk bijvoorbeeld een stuk kleiner blijkt te zijn dan u vooraf had opgezocht.

Over Koopman Bedrijfswagens

Koopman Bedrijfswagens is uw specialist op het gebied van verkoop en lease van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. We zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Opmeer, een dorp dat goed bereikbaar is vanaf hoofdstad Amsterdam. Op ons bedrijventerrein hebben we standaard ruim 100 bedrijfswagens staan; van terreinwagens tot bakwagens. We hebben nieuwe en gebruikte bedrijfswagens van verschillende merken voor u op voorraad.

Onze ervaren specialisten staan iedere werkdag voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het vinden van de bedrijfswagen die bij u past. Een gratis proefrit is zo geregeld!