Koopman bedrijfswagens is geopend Corona-update 15 december

Verkoop uitsluitend voor zakelijke klanten, zzp en mkb. Werkplaats op afspraak.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0226-760082 of per app op 06-22603365

Melding sluiten

Mercedes Citan

 • Enkel cabine
 • Hoogte laadruimte: 125 cm
 • Breedte laadruimte: 146 cm
 • Lengte laadruimte: 136 - 213 cm
Bekijk afmetingen

Mercedes Vito

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 139 cm
 • Breedte laadruimte: 168 cm
 • Lengte laadruimte: 159 - 306 cm
Bekijk afmetingen

Mercedes Sprinter

 • Meerdere uitvoeringen
 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 163 - 224 cm
 • Breedte laadruimte: 178 cm
 • Lengte laadruimte: 258 - 470 cm
Bekijk afmetingen

Bent u enthousiast geworden?

Bekijk dan ons complete aanbod aan bedrijfswagens. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert. Hij helpt u graag verder als u meer wilt weten over ons aanbod.

Bent u enthousiast geworden?

Vragen?

Neem contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert.

Call to action teamlid

Hoe bekijk ik de Mercedes afmetingen?

We hebben de Mercedes afmetingen in twee stappen opgebouwd. Allereerst de overzichtspagina van Mercedes: dat is de pagina waar u zich nu op bevindt. Op deze pagina maakt u vervolgens een keuze voor de verschillende types. We hebben bijvoorbeeld de afmetingen van de Mercedes Citan, de Mercedes Vito en de Mercedes Sprinter voor u uitgewerkt in overzichtelijke tabellen.

Als u doorklikt naar de pagina van een bepaald type vindt u hier de afmetingen van de laadruimte (lengte x breedte x hoogte), de wielbasis, de volledige lengte van de auto en de achteroverbouw. Let hierbij goed op de verschillen tussen de tabellen. Zo hebben we onderscheid gemaakt tussen de Mercedes Sprinter met achterwielaandrijving en de uitvoering met voorwielaandrijving. De laadruimte van de Sprinter met voorwielaandrijving is ongeveer 10 centimeter hoger dan de variant met achterwielaandrijving.

In de illustratie bij de tabellen kunt u ook zien hoe u de Mercedes afmetingen kunt aflezen. We hebben in de illustratie aangegeven wat er precies bedoeld wordt met de termen die in de tabel gebruikt worden, zoals de wielbasis en de achteroverbouw.

Bedrijfswagen met financial lease

Heeft u een geschikte bedrijfswagen op het oog, maar twijfelt u of het gaat lukken om de financiering rond te krijgen? Bij Koopman Bedrijfswagens bieden we al onze auto’s ook met een financial lease oplossing aan. Vooral voor u als ondernemer biedt financial lease de nodige voordelen. Zo kunt u gebruikmaken van verschillende aftrekposten tijdens het invullen van uw belastingaangifte, zoals de afschrijvingsaftrek en renteaftrek. Onze bedrijfswagens zijn bovendien voorzien van een grijs kenteken, waardoor u ook recht heeft op de investeringsaftrek.

We stellen samen een leasecontract op met een vast maandbedrag dat voor u haalbaar is. Op papier bent u direct economisch eigenaar van uw nieuwe bedrijfswagens, maar in de praktijk betaalt u deze dus in termijnen aan ons af. Vooral voor startende ondernemers die al volop moeten investeren in gereedschap en materiaal kan een financial lease constructie uitkomst bieden.

Over Koopman Bedrijfswagens

In het Noord-Hollandse Opmeer vindt u Koopman Bedrijfswagens: specialist in de verkoop en lease van jonge bedrijfswagens. Ons bedrijventerrein grenst aan de A.C. de Graafweg in het verlengde van de A7, waardoor we goed bereikbaar zijn vanaf Amsterdam.

We zorgen voor een ruim bedrijfswagen aanbod van verschillende merken en uitvoeringen. Met name de bestelbussen van Renault, Ford en Mercedes-Benz zijn goed vertegenwoordigd op ons bedrijventerrein. Daarnaast hebben we standaard een aantal nieuwe en gebruikte terreinwagens, busjes voor personenvervoer en bakwagens op voorraad.

Voor vragen over onze bedrijfswagens en de bijbehorende mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren specialisten. Ook voor het plannen van een gratis en geheel vrijblijvende proefrit in één van onze auto’s. We helpen u graag op weg!