Koopman bedrijfswagens is geopend Corona-update 15 december

Verkoop uitsluitend voor zakelijke klanten, zzp en mkb. Werkplaats op afspraak.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0226-760082 of per app op 06-22603365

Melding sluiten

Ford Transit Connect

 • Enkel cabine
 • Hoogte laadruimte: 127 cm
 • Breedte laadruimte: 149 cm
 • Lengte laadruimte: 175 - 215 cm
Bekijk afmetingen

Ford Transit Custom

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 140 cm
 • Breedte laadruimte: 177 cm
 • Lengte laadruimte: 150 - 292 cm
Bekijk afmetingen

Ford Transit

 • Enkel cabine
 • Dubbel cabine
 • Hoogte laadruimte: 164 - 199 cm
 • Breedte laadruimte: 176 cm
 • Lengte laadruimte: 304 - 422 cm
Bekijk afmetingen

Bent u enthousiast geworden?

Bekijk dan ons complete aanbod aan bedrijfswagens. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert. Hij helpt u graag verder als u meer wilt weten over ons aanbod.

Bent u enthousiast geworden?

Vragen?

Neem contact op met Ivo, onze bedrijfswagens expert.

Call to action teamlid

Afmetingen Ford

Door de jaren heen zijn er verschillende Ford bedrijfswagens gemaakt. Eén van de meest populaire bedrijfswagens van Ford is de Ford Transit Custom. Van dit type zijn er diverse modellen beschikbaar en vaak heeft iedere uitvoering afwijkende afmetingen. De verschillen tussen deze bestelbussen zijn soms minimaal, maar daardoor niet minder belangrijk.

De Ford Transit is bijvoorbeeld verkrijgbaar met voorwielaandrijving en achterwielaandrijving. Op het eerste gezicht zien deze bestelbussen er aan de buitenkant hetzelfde uit. Pak er echter een rolmaat bij en dan ontdekt u dat de laadruimte van de Transit met voorwielaandrijving gemiddeld zo’n 10 centimeter hoger is dan de variant met achterwielaandrijving. In sommige gevallen kan die 10 centimeter net het verschil maken voor het wel of niet passen van uw lading.

Hoe werkt het?

Op dit moment bevindt u zich op de overzichtspagina van Ford. Op deze pagina hebben we links gemaakt naar de verschillende Ford bedrijfswagens. Klik hier een type bestelbus aan en bekijk vervolgens de afmetingen van de laadruimte, de wielbasis, de lengte van de auto en de lengte van de achteroverbouw. Twijfelt u over de toepassing van deze maten? Op de illustratie ziet u hoe u de maten kunt interpreteren en wat we hier precies mee bedoelen.

De juiste lengte en hoogte

We hebben de Ford afmetingen daarnaast onderverdeeld over de soorten L/H-verhoudingen. Deze aanduiding ziet u ook geregeld terug in ons bedrijfswagen aanbod. De L staat voor de lengte en de H voor de hoogte van de bestelbus. De L1/H1-combinatie is de standaarduitvoering van een bestelbus. Een bestelbus die langer en hoger is dan de standaarduitvoering krijgt vervolgens de aanduiding L2/H2.

Om de verschillen tussen de diverse L/H-verhoudingen concreet te maken kunt u de afmetingen onderling vergelijken. Zo kunt u in bijvoorbeeld zien wat het exacte verschil in centimeters is tussen de Ford Transit Connect L1/H1 en de Connect L2/H1.

Vind de bedrijfswagen die bij u past

Onze specialisten staan voor u klaar als u vragen heeft over een bepaalde auto of als u hulp nodig heeft bij het vinden van de bedrijfswagen die bij u past. We hebben jarenlange ervaring en die zetten we graag voor u in om u van passend advies te voorzien. Van de meeste beroepen en branches zijn we volledig op de hoogte van de bedrijfswagens die het populairst of het handigst zijn, waardoor we voldoende vergelijkingsmateriaal hebben om u hierover te adviseren.

Over Koopman Bedrijfswagens

Wij zijn Koopman Bedrijfswagens. Specialist in de verkoop en lease van jonge bedrijfswagens. Op ons terrein in het Noord-Hollandse Opmeer vindt u zo’n 100 kwaliteits bedrijfswagens van verschillende merken en afmetingen.

Wilt u meer weten over onze bedrijfswagens of komt u liever direct bij ons langs voor een gratis proefrit? Neem dan contact op met onze specialisten. Tot snel!